Lezárják a játszótereket


2020-03-18 08:23:14  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


Lezárják a játszótereket  főképe
A Városgondnokság mától lezárja a város közterületein lévő játszótereket és korlátozza a nyilvános WC-k üzemelési idejét - minderről Bakó István intézményvezető tájékoztatta hírportálunkat.
-Úgy látjuk, az intézmények bezárásával egyidőben megszaporodtak a csoportosulások a játszótereken, ezért hasonlóan, mint más városokban mától mi is lezárjuk a játszótereket, vagyis tilos lesz a játszótereken tartózkodni. Erre táblákkal hívjuk fel a figyelmet - közölte, hangsúlyozva, a közterület-felügyelők ellenőrizni fogják a játszótér látogatási tilalom betartását. A városban 13 játszótér található, valamennyire érvényes az új szabály. A cél, hogy ne alakuljanak ki csoportosulások a közterületeken, hiszen a vírus továbbadásának elkerülésében a személyes találkozások mellőzése sokat jelenthet.
Bakó István arról is szólt, a jelenlegi rendkívüli helyzet ellenére a játszóterek karbantartási, felújítási munkái megkezdődtek, pótolják megrongált, leszerelt táblákat, frissítik a homokágyakat, megjavítják a sérült játékeszközöket és jövő héttől tervezik a festési munkákat is.
-Bízunk abban, hogy a mostani lezárások nem tartanak egész éven át és fel kell készülnünk nemcsak a szezonra, hanem a játszóterek minősítésére is.
A Március 15. téren a WC-t bezárták 

A Városgondnokság másik döntése a nyilvános illemhelyeket érinti: a Március 15. téri WC-t bezárták előreláthatólag március 31-ig, a Fő téri illemhelyet pedig 9-15 óráig működtetik. A működtetésben érvénybe lépett változás időtartama a későbbiekben módosulhat.
Bakó István arról is tájékoztatott, a Pápai Városi Piac működési rendjéről a hivatalos döntést ma 13 órakor ismerteti Unger Tamás alpolgármester.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!