Egy vereség, egy döntetlen


2020-03-14 19:27:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egy vereség, egy döntetlen főképe
Idei első bajnokiján a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es együttese vereséget szenvedett, míg az U17 egy ponttal gazdagodott a Gyirmót ellen.

Már az első félidőt követően eldőlt a mérkőzés és kialakult a végeredmény az U19-esek összecsapásán, a szünetre a vendégek ugyanis már 4-0-s előnnyel mehettek. A második felvonásban a pápaiaknak nem sikerült gólhelyzetet eredményező támadást vezetni, igaz újabb gólt sem kaptak, így a vendégek három ponttal távoztak.

PELC U19 - Gyirmót SE Győr”B” 0-4 (0-4) Gsz.: Veres, Csernyicki, Ferenczi 2

Kun-Szabó Attila: Megérdemelt vendégsiker született, az első félidőben egyéni hibákból kaptuk a gólokat, ellenfelünk fizikálisan és tudásban is előttünk jár. Nagyon helyzetünk sem volt, sajnos többen nem járnak edzésre, így nehéz bármit is elvárni.

Az U17-esek egy gólgazdag mérkőzésen az utolsó öt percben bekapott két góllal végül 4-4-es döntetlent értek el. A hazaiak részéről Cser Botond duplázott, mellette Németh Martin és Kun-Szabó Attila is betalált.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!