Évértékelő állománygyűlés Pápán


2020-03-12 14:39:04  | cikk:  | 


Évértékelő állománygyűlés Pápán főképe
A 2019-ben végzett munkát értékelték.

A Pápai Rendőrkapitányság 2019. évi tevékenységét értékelő értekezletnek 2020. március 10-én délután a pápai Városháza adott otthont.

A rendezvény elöljárója, dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője volt. Az állománygyűlésen részt vett Pápa város alpolgármestere, a Pápai Járási Hivatal helyettes vezetője, a Pápai Járásbíróság elnöke, a Pápai Járási Ügyészség megbízott vezetője, valamint a társszervek vezetői, képviselői.

Elsőként Szappan Csaba rendőr alezredes, a Pápai Rendőrkapitányság vezetője értékelte a rendőrkapitányság elmúlt évi munkáját. Beszédében kiemelte, hogy mind Pápa városa, mind a térség települései biztonságosnak tekinthetők. Elmondta, hogy a tavalyi évben több olyan ügyben is sikerült a pápai nyomozóknak eredményt elérni, amely a lakosság széles körét foglalkoztatta. Ilyen volt többek között az egyik helyi zálogház vezetője által elkövetett sikkasztás, valamint az idősek sérelmére elkövetett csalássorozat elkövetőinek elfogása is. A csalók vízminőség ellenőrnek adták ki magukat, így jutottak be az idős sértettekhez, majd ellopták értéktárgyaikat, megtakarított pénzüket.

A kapitányságvezető kiemelte, hogy a pápai rendőrök tavalyi munkáját nagyban segítették a társszervek, a polgárőrségek, a rendészeti feladatot ellátó személyek és az önkormányzat munkatársai is.

Az évértékelő állománygyűlésen Pápa Város Önkormányzata kiemelkedő szolgálati feladat sikeres végrehajtásáért Somogyi Péter rendőr főtörzsőrmestert önkormányzati jutalomban részesítette.

Az értekezletet megtisztelte hozzászólásával Unger Tamás, Pápa alpolgármestere is, a város nevében megköszönte a rendőrök munkáját. Végezetül dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes értékelte a Pápai Rendőrkapitányság 2019. évi munkáját és meghatározta az idei év legfontosabb feladatait.

Képek:


Címkék: rendőrségi