Zártkapus meccsek várnak a Perutz FC-re


2020-03-11 19:52:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Zártkapus meccsek várnak a Perutz FC-re főképe
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a kormány mai rendkívüli döntését követően csütörtöktől visszavonásig a koronavírus miatt az összes magyarországi labdarúgó-mérkőzés zárt kapus megrendezését rendelte el. Az mlsz.hu-n olvasható közlemény szerint a korlátozás azt jelenti, hogy a szűk körű rendezőgárda mellett kizárólag a játékosok és a stábtagok lehetnek jelen, az MLSZ szerda délután levélben részletesen tájékoztatta a klubokat, hogy az egészség megőrzése érdekében milyen feltételekkel kell megrendezni a professzionális és amatőr mérkőzéseket.

A döntés értelmében a Perutz FC hétvégi, Sárvár elleni idegenbeli találkozóját illetve a jövő heti, Hévíz elleni hazai összecsapását is biztosan nézők nélkül rendezik meg. A korlátozások visszavonásig érvényesek.

A szövetség emellett határozatlan ideig felfüggesztette grassroots-programjainak (OTP Bank Bozsik-program, Fair Play Cup, szociális programok) rendezvényeit, tornáit és fesztiváljait.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!