Bajnok a Kilián DSE


2020-03-11 10:09:23  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Kilián DSE  | 


Bajnok a Kilián DSE főképe
Hibátlan mérleggel, minden meccset 5:0 arányban megnyerve lett bajnok a Kilián DSE tollaslabda csapata a harmadosztályú csapatbajnokság nyugati csoportjában.

A Weöres Sándor Általános Iskola tornatermében rendezett fordulón kiválóan mutatkozott be a versenyen a felnőttek között a 9 éves Szabó Sára, valamint a 13 éves Geiger Míra, akik mindkét női páros mérkőzésüket megnyerték.

- Mindenki nagyon jól játszott - mondta Horváth Attila felkészítő. - A csapat ma nem érezte meg az Egyesült Államokban tartózkodó Végh Anita hiányát sem. Ma is beigazolódott, hogy mindenkire lehet számítani, a szezon során Geiger Míra, Nagy Eszter, Szabó Sára, Szabó Zsófi, Végh Anita, Horváth Csanád, Nagy Dániel és Nagy Zoltán kapott játéklehetőséget.

A csapatot Szabó Norbert és Horváth Attila készítette fel. Ők irányítják majd a játékosokat a hamarosan sorra kerülő osztályozón, ahol eldől, hogy a következő szezont a másod-vagy a harmadosztályban kezdheti meg a pápai együttes.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!