Szkanderverseny a Fesztiválsátorban


2010-06-14 09:30:18  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Szkanderverseny a Fesztiválsátorban főképe
Immár nyolcadik alkalommal rendezte meg amatőr szkanderversenyét a pápai Titán SE. Előzetesen 20 fő – köztük hölgyek is – neveztek a versenyre, de a helyszínen is többen kedvet kaptak a megmérettetéshez. Nagy Szabolcs egyesületi elnök elmondta, hogy az ilyen versenyek célja nem titkoltan a sportág népszerűsítése és a tagtoborzás.

- Serdülő, junior és felnőtt korosztályban nőknek és férfiaknak rendeztük meg a versenyt, jobb és bal kézzel egyaránt. Annak ellenére, hogy amatőr versenyről van szó, nem vagyunk elégedetlenek a nevezők számával és a színvonallal sem. Sok ismerős arccal is találkoztam a nevezésnél, olyanokkal is, akik régebben magas szinten űzték ezt a sportágat. A mai nap favoritja nálam Kovács Zoltán, az ő szkanderes múltjával lép legesélyesebbként asztalhoz.

Eredmények

Nők:

  1. Veiland Brigitta
  2. Mészáros Eszter
  3. Németh Adrienn

Serdülő:

  1. Csányi Fernandó
  2. Csányi József
  3. Fehér Norbert

Junior:

  1. Horváth Dániel
  2. Zámbó Dávid
  3. Fehér Flórián

90 kg alattiak

  1. Kovács Albert
  2. Dávid Tibor
  3. Olajos Norbert

90 kg felettiek

  1. Bukta László
  2. Kovács Zoltán
  3. Császár Tibor

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!