Lada Nivát kaptak a közterület-felügyelők


2020-03-05 16:12:18  | cikk: HuHa  | 


Lada Nivát kaptak a közterület-felügyelők főképe
Egy 0 kilométeres, Lada Niva típusú, állandó összkerék hajtású, 4 személyes, személygépkocsinak vizsgáztatott kisterepjáró segíti mostantól a közterület-felügyelők munkáját. A 3,2 millió forint értékű járművet kedden vették át, a felirat ma került fel az autóra, majd át is vették használatra a közterületesek.
Bakó István igazgató mutatta be az új járművet a sajtónak

Bakó István, a Városgondnokság igazgatója elmondta, a közterület-felügyelet munkatársai eddig gyalog közlekedtek, illetve a városgondnokság kulcsos autója állt rendelkezésükre, ha volt szabad kapacitása. Most saját autóval dolgozhatnak, ami rugalmasabbá és gyorsabbá teszi a reagálóképességüket és hatékonyabban tudják ellátni feladatukat.
-A jármű mindennapos szolgálatban lesz, ezzel rendszeresen és sokkal könnyebben tudjuk ellenőrizni a csatolt településrészeket, a város távoli pontjait és az önkormányzati földutakat. Ezen túl használni fogjuk a szombat lakótelepi ellenőrzésekhez, melynek során vizsgáljuk a 7,5 tonnás járművek parkolását, tárolását.
Kicsit retro, de tökéletes a feladatra

Jelenleg tíz közterület-felügyelő dolgozik a városban, mindannyian képzett, vizsgázott munkatársak. Munkájuk néhány fő feladatra koncentrálódik, így a tiltott helyen és zöldfelületen parkolásra, a rendszám nélküli járművek ellenőrzésére, a nagy teherjárművek parkolására és kiemelt feladatuk az illegális hulladéklerakás elleni fellépés.
-Az illegális hulladéklerakás leginkább a földutak mentén jellemző, ezzel az autóval gyakrabban tudunk ott járőrözni, bejelentés esetén pedig gyorsan tudunk reagálni, hiszen a tettenérés az igazán hatékony fellépés - közölte. Bakó István hozzátette, bízik abban, hogy a közterület-felügyelők az új jármű segítségével még eredményesebben tudják végezni munkájukat.
Koppány János koordinátor vette át a járművet, mostantól szolgálatban van a Niva

A Niva felmatricázását követően az igazgató átadta a gépkocsit Koppány Jánosnak, a közterület-felügyelet koordinátorának és az autó ezzel szolgálatba is állt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!