Az országos döntőre készültek


2020-03-02 14:30:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az országos döntőre készültek főképe
Az országos tollaslabda diákolimpia döntőjére való felkészülés jegyében a Weöres iskola tornatermében rendezték meg a Pápa Kupát.

A bajnokság célja a sportkapcsolatok ápolása mellett a versenyzési lehetőség biztosítása volt a nem igazolt utánpótlás korosztály részére. Emellett a résztvevőknek kiváló alkalmat nyújtott a gyakorlásra a "B" kategóriás diákolimpia döntő előtt.

- Minden korosztályban izgalmas, nagyon szoros meccseket játszottak a játékosok - mondta Horváth Attila, a versenybíróság elnöke. - Három korcsoportban összesen 60 induló ragadott ütőt ezen a napon, hogy összemérje tudását társaival. A kupa annak a dunántúli körversenynek a része, melyet a segesdi és bagodi társegyesületekkel közösen rendezünk. Ez évente négy alkalmat jelent, ősszel Segesden és Bagodon már lezajlott egy-egy verseny, a pápait követően májusban Bagodon zárul a sorozat. Végezetül szeretném megköszönni azoknak az egyesületeknek, iskoláknak, akik eljöttek hozzánk versenyezni és a pápai szülőknek is köszönettel tartozom, hiszen jóvoltukból igazi vendéglátásban lehetett része mindenkinek.

Pápai eredmények:

II. korcsoport
3. Szabó Dominik

II. korcsoport
2. Szórádi Hanna
3. Wölfinger Nóra

III. korcsoport
3. Tóth Noel

III. korcsoport
3. Könyves Zoé
3. Takács Júlia

IV. korcsoport
1. Karaszlai Adrián

IV. korcsoport
1. Könyves Zoé
2. Németh Nóra
3. Takács Júlia

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!