59 gólt dobott a pápai kézilabdacsapat


2020-03-01 17:08:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


59 gólt dobott a pápai kézilabdacsapat főképe
A Tapolca magabiztos legyőzésével bejutott a megyei kézilabda bajnokság felsőházába a Bakonyerdő Pápa együttese.

A legutóbbi fordulóban Szentgotthárdon a tartalékos pápaiak kilencgólos vereséget szenvedtek, így a sereghajtó Tapolca ellen csakis a győzelem számított elfogadható eredménynek annak érdekében, hogy biztosan a felsőházi rájátszásban folytassák a küzdelmeket Kapcsándi Zsolt tanítványai. Szerencsére a Bakonyerdő átérezte a mérkőzés súlyát és ellentmondást nem tűrő játékot bemutatva 40(!) góllal, 59-19-re nyert úgy, hogy a két kapus kivételével minden hazai játékos dobott legalább egy gólt.

Bakonyerdő Pápa - Tapolca 59-19 (30-10)

Kapcsándi Zsolt: Eléggé kétarcú idén a csapat, de a mai mérkőzés is megmutatta, hogy ha kell, össze tudjuk kapni magunkat. A felsőházba kerüléshez mindenképp nyernünk kellett a fiatal Tapolca ellen, a játékosaim kivétel nélkül ma úgy álltak ehhez a két félidőhöz ahogy kell. Azért lett ilyen sima a meccs, mert támadásban és védekezésben nemcsak a fejünk, hanem a szívünk is a helyén volt.

Pápai gólszerzők: Stall Levente 13, Kapcsándi Kristóf 12, Vígh Dániel 6, Sipőcz Milán 6, Horváth Péter 4, Sarus Ferenc 4, Lakos Csaba 3, Horváth Martin 2, Vasváry András 2, Bors Patrik 2, Csanádi András 2, Farkas Patrik 1, Nagy Olivér 1, Horváth Norman 1.

Az alapszakaszt a Nemesvámos II. nyerte.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!