Társasjáték


2010-06-13 20:10:36  | cikk: Tóth Tamara  | 


A Játékfesztivál utolsó napja sem telt el unalmasan. A ragyogó napsütés mellett a rettenthetetlen szúnyoghad is megindította utolsó, kétségbeesett támadását a várkertben hömpölygő tömeg ellen, ám a jó programok miatt pár csípés nem tántorította el a zeneszerető közönséget ma sem. A nagy múltú Rebel-Lion Tánc Sport Egyesület már megszokott, színvonalas műsorát a Pápai Musical Stúdió előadása követte a várkertben felállított színpadon. A több mint fél órás, fergeteges hangulatú koncerten Neoton válogatások hangzottak el. Az előadás a Társasjáték címet kapta, nem véletlenül-tudtuk meg M. Varga Verától, a Stúdió vezetőjétől.
 - A fesztivál egyik szlogenje az, hogy a Játék összeköt, s ráadásul most együtt lépnek fel a fiatalabbjaink az öregebb, rutinosabb fellépőinkkel- mondta a vezető.
Repertoárjukban Don Quiote, Zsebkendő, Szeret vagy nem szeret, Monte Carlo, 220 felett, Nyár alatt című jól ismert slágereket hallhatott a szép számban összegyűlt közönség.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!