Az erő velük van – erős emberek versenye


2010-06-13 14:57:25  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Az erő velük van – erős emberek versenye főképe
Heten mérték össze erejüket a Piactéri parkolóban összeállított pályán, a verseny tétje a másodosztályú bajnoki cím volt, ami a győztesnek egyben a július 3-ai siófoki első osztályú döntőn való részvételt is jelentette. Darázs Ádám szervező szerint a győzelmen túl a versenynek nagy presztízse is van, végső győztes kiléte pedig megjósolhatatlan.

- Még soha nem volt ennyire kiélezett harc a bajnoki címért, az ország összes pontjáról érkeztek versenyzők, olyanok, akik a keleti és nyugati selejtezőn nem jutottak be az országos döntőbe. A Nemzetközi Szövetség ajánlását követve öt versenyszám van, felhúzás, rönknyomás, lengősúly cipelés, szánkóhúzás végül pedig kőgolyó emelés, ezzel zárul a verseny. Bízom benne, hogy mindenkit elkerülnek a sérülések és a mezőny legjobbja fog utazni Siófokra.

Végeredmény:

  1. Bartalos Tamás (Kiskunmajsa)
  2. Mengyi Rajmond (Tiszaújváros)
  3. Sebestyén János (Mezőszilas)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!