Az internet veszélyeiről Mezőlakon


2020-02-20 13:38:09  | cikk:  | 


Az internet veszélyeiről Mezőlakon főképe
A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai általános iskolásoknak adtak bűnmegelőzési tanácsokat.

A pápai rendőrök 2020. február 18-án délelőtt a mezőlaki Arany János Általános Iskola felső tagozatos tanulóinak tartottak bűnmegelőzési előadást. Hangsúlyozták, hogy a gyerekek ne töltsenek fel olyan képeket, amelyekkel méltatlan helyzetbe hozhatják saját magukat vagy ismerőseiket. Kiemelték továbbá, hogy a közösségi oldalakon létrehozott profilokon a lehető legkevesebb információt adjanak meg magukról. A rendőrök kitértek az internetes vásárlások és nyereményjátékok veszélyeire is, valamint arra kérték a fiatalokat, hogy a világhálón történő levelezések, hozzászólások alkalmával ügyeljenek arra, hogy mást becsületsértő, rágalmazó és fenyegető kifejezésekkel ne illessenek.

Az előadás során a tanulóknak lehetőségük volt feltenni a témával kapcsolatos kérdéseiket, továbbá elmondhatták tapasztalataikat is.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!