Kiütéses siker


2020-02-19 10:06:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kiütéses siker főképe
A sereghajtó Kisbért fogadta a téli szünetet követő második tétmeccsén a Bakonyerdő Pápa ifjúsági csapata, mely az odavágón nyolc góllal (24-32) bizonyult jobbnak vendéglátójánál. A pápaiak az ezt megelőző fordulóban Lipóton meglepetésre vereséget szenvedetek (34-20), így hazai pályán idei első győzelmükre hajtottak. A két pont egy pillanatig sem forgott veszélyben, tíz perc után már hét gól volt a differencia és ahogy telt az idő, egyre nőtt a különbség a csapatok között. 18-3-as félidő után a játék képe a folytatásban sem változott, a hazaiaknál mindenki pályára léphetett és a keret 90 százaléka be is talált, sőt volt olyan is, aki most játszotta első tétmeccsét a klubban. A Bakonyerdő végül 31 góllal nyert 40-9 arányban.

Bakonyerdő Pápa - Kisbér 40-9 (18-3)

Kapcsándi Zsolt: Az a célunk idén, hogy a védekezés összeálljon és abból próbáljunk indulni. Jó hír, hogy ez ma működött, az a feladatunk a jövőben, hogy ezt több pontossággal, kevesebb hibával a komolyabb csapatok ellen is meg tudjuk valósítani. Igyekeztem forgatni a csapatot, elég jól megoszlottak a lőtt gólok, már nem 7-8 fővel kell lejátszanunk egy meccset, hanem 15-16 játékost pályára tudok küldeni.

Pápai gólszerzők:
Meiszterics 7, Tima 7, Reczetár 5, Csanádi 3, Dernóczi B. 3, Nagy 3, Mesterházy 3, Dernóczi D. 2, Magyar 2, Karcag 2, Baross 2, Kovács 1.

A pápai csapat a következő fordulóban Alsóörsre látogat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!