Legenda lett Ázsiában a Lombard Pápa korábbi játékosa


2020-02-16 21:22:58  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Legenda lett Ázsiában a Lombard Pápa korábbi játékosa főképe
A laoszi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lao Toyota FC a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy visszavonultatta a több magyar csapatban is megfordult japán légiósa, Honma Kazuo mezszámát - írja az nso.hu.

Honma Kazuo Magyarországon játszott a SZEOL-ban, a Lombard Pápában, a DVTK-ban, a Nyíregyháza Spartacusban, a BFC Siófokban, a Vasasban, a Ferencvárosban és a Veszprémben is. A Transfermarkt statisztikája szerint 117 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, ezalatt 33 gólt szerzett és 14 gólpasszt osztott ki.
A japán támadó 2014 januárjában csatlakozott a laoszi Lao Toyota FC-hez, a csapattal pedig több gólkirályi és bajnoki címet is szerzett. A közlemény szerint hat év alatt 150 gólt szerzett, ezzel történelmet írt, és igazi legendává vált. A klub ezért a távozásával egy időben bejelentette, visszavonultatja a 18-as mezszámot.

A labdarúgó 2005 és 2007 között 28 alkalommal lépett pályára pápai mezben és négy alkalommal volt eredményes.

A beszámoló arra nem tér ki, hogy a most 39 éves Honma Kazuo visszavonul, vagy más csapatnál folytatja a pályafutását.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!