Jótékony betyárok


2010-06-13 11:48:22  | cikk: mo  | fotó: Babos Petra  | 


Jótékony betyárok főképe
Motorok minden mennyiségben, veteránok és újak, amerikai autók, streetfighter show, ügyességi versenyek és egy drag autó, amely a dragster gyorsulási versenyek hazai sztárja. Ez a tegnapi nap mérlege a 20. Nemzetközi Játékfesztivál kísérőrendezvényén, a Jótékonysági Motoros Napon. A Bakonyi Betyárok Motoros Baráti Kör ötödik alkalommal rendezte meg hagyományos jótékonysági akcióval egybekötött programsorozatát. Természetesen mindezt most is nemes cél érdekében tette, hiszen az idei rendezvényen is gyűjtést szerveztek. A befolyt összegből ezúttal az Erzsébetvárosi Óvodát kívánják támogatni, méghozzá úgy, hogy az adományokból udvari mozgásfejlesztő eszközöket, játékokat vásárolnak az intézmény részére – tudtuk meg Kövi Gábortól, a motorosok elnökétől.
A motoros betyárok egész napos kikapcsolódást kínáltak az Erzsébet liget látogatóinak. A tavalyi évhez hasonlóan most is veteránmotor és amerikai autó kiállítás várta a lóerők szerelmeseit. S ha már a lóerőknél tartunk, a csornai Káldy Péter bemutatta az ország leggyorsabb drag autóját, egy átépített Chevrolet-t, amely 7800 köbcentis motorjával és 1500 ló erejével képes 1,5 másodperc alatt 0-ról 100 km/h sebességre gyorsulni.
A műsorokat kutyás bemutató, ügyességi és vizes póló verseny egészítette ki. Este rockzenekarok és koncertek szórakoztatták az érdeklődőket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!