Lezárt akta: Ittasan okozott balesetet


2020-02-12 15:18:20  | cikk:  | 


Lezárt akta: Ittasan okozott balesetet főképe
A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 60 éves szerecsenyi sofőrrel szemben folytatott.

Az eljárás adatai szerint egy 60 éves szerecsenyi lakos 2019. december 8-án az esti órákban személygépkocsijával közlekedett Pápa belterületén. Haladása során járműve jobb elejével az út szélén szabályosan parkoló két autónak ütközött, majd adatai hátrahagyása nélkül továbbhajtott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett. A Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottai a bejelentést követő egy órán belül Vanyola külterületén megállították a balesetet okozó sofőrt. A rendőri intézkedéskor gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a férfi ittas állapotban vezetett, ezért mintavétel céljából előállították a pápai kórházba. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Képek:


Címkék: rendőrségi