TÁJÉKOZTATÓ


2009-09-16 15:14:55  | cikk:  | 


A Pápa Város Képviselőtestülete döntésének megfelelően városunk az idei évben is csatlakozik az Európai Autómentes Nap rendezvényeihez, melynek időpontja az eddigi hagyományoknak megfelelően Európa-szerte szeptember 22-e.

A rendezvény keretében 2009. szeptember 22-én, kedden 08.00-12.00 óra között a Deák Ferenc utcát, a Fő utcát és Fő teret a Korvin utcáig a forgalom elől lezárjuk.

Ezen időpontban az óvodások, az általános és középiskolás diákok valamint minden érdeklődő részére az autómentes közlekedésre, az egészséges életmódra buzdító rendezvényeket, programokat szervezünk a lezárt útszakaszon.

Felkérjük a tisztelt gépjárművezetőket, és a lezárt útszakaszon lévő üzletek tulajdonosait, üzemeltetőit, a cégek, intézmények vezetőit, alkalmazottait, hogy a fenti időpontban a lezárt útszakaszt gépjárműveikkel hagyják el.

Együttműködésüket, megértésüket köszönjük, és tisztelettel hívjuk Önöket a rendezvény programjaira.

Pápa Város Önkormányzata

  • Program

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!