Vidám farsang a jégpályán


2020-02-08 22:47:22  | cikk: Babos Petra  | 


Vidám farsang a jégpályán főképe
Tavaly szervezték meg első ízben a Farsang a jégpályán elnevezésű programot, s az előző év sikerein felbuzdulva, idén is megtartották a népszerű eseményt.
Boros Katalin, a jégpályát üzemeltető Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, nagy örömükre sokan vették komolyan a felhívást, s ha már farsang, akkor jelmezben érkeztek. A jó hangulatú programon DJ. Schneider zenéire korizhattak a jégpálya szerelmesei.
-Az időjárás tökéletes, a zene kiváló és a jelmezek is változatosak, így remélem, akik ellátogattak hozzánk, jól érezték magukat - emelte ki Boros Katalin, aki hozzátette, a jövőben is szeretnének hasonló vidám-zenés korizást szervezni a jégpályán.
-Új rekord megdöntésére törekszünk. Jövő vasárnap zárja a szezont a pálya, reméljük, sikerül elérni a kitűzött rekord számot - tudtuk meg az ügyvezetőtől.
Jó hangulatban telt a farsangi buli

-Nagy örömünkre egyre több iskolai csoportunk van a pályán. Sajnálom, hogy a hét elején a tavaszias és rendkívül szeles idő megakadályozott bennünket abban, hogy csoportokat fogadjunk. Bízom benne, hogy a szezon végére elérjük azt a létszámot a csoportoknál is, ami tavaly volt. A tankerület a pápai intézményeiből és a vidékiekből is egyaránt jöttek diákok korizni. Örülünk, hogy a szezon végéhez közeledve még mindig vannak olyanok, akik most kaptak kedvet arra, hogy kipróbálják a korcsolyázást, reméljük, decemberben ők is újra ellátogatnak hozzánk - fűzte hozzá.
A farsangi rendezvény keretében mutatták be a Pápai Jégpálya új arculatát is, amelyet a népszerű közösségi oldalon láthattak elsőként. Az új arculatot Szabó Kraker László készítette. Mint mondta, nagy örömmel fogadta el a felkérést, hogy ő készítse el a jégpálya új logóját.
-Az ügyvezető külön kérése volt, hogy az új logónak krakeres legyen a stílusa. A logóban a saját, lazább stílusomat is belevittem - tudtuk meg az arculat készítőjétől, aki elárulta, nagyon jó érzés, hogy különböző felületeken, intézményeknél az általa készített arculattal találkozhat.
Boros Katalin, az új logó kapcsán elmondta, tapasztalataik szerint a jégpálya a kastély udvarán új otthonra talált.
Új lett a profilképe és borítóképe a jégpálya Facebook oldalának

- Sokan szeretik, élvezik a jó minőségű jeget, a szép környezetet. S ha már van egy ilyen jó koripályánk, adjunk neki egy egyedi arculatot, amiből egyből kiderül, hogy ez a pápai jégpálya, a pápaiaknak pedig az derül ki, hogy ki tervezte a logót, mert akkor ez is még szorosabbá teszi ezt a pápai kötődést - emelte ki az ügyvezető, aki hozzátette, reméli, a jövő szezonra még egyedibbé tudják az új arculattal tenni a pályát.
-Bízom benne, hogy felismerik majd a vendégek azt, amit mi látunk az új logóban, vagyis azt, hogy a jégpályáról szól és egyedi, s benne vannak a város színei, a piros és a kék. Ettől is pápai ez a logó. Remélem, a vendégek tetszését is elnyeri majd - mondta Boros Katalin.
A jó hangulatú este során többen kaptak kedvet, s érkeztek jelmezben a jégpályára.
Tóth Krisztina barátjával, Gombás Martinnal látogatott el a jégpályára a farsangi rendezvényre

Tóth Krisztina és Gombás Martin már tavaly is részt vettek a farsangi programon. Mint mondták, nagyon tetszett nekik akkor is a rendezvény, ezért úgy döntöttek, idén is kilátogatnak a kastély udvarába. A farsangra Krisztina katonának öltözött be, hiszen nagyon szereti ezt a hivatást.
-Nagyon kedvelem ezt a zenét, amit játszanak, jól lehet rá korizni, jól éreztünk magunkat. Mivel a jövő vasárnapig lesz nyitva a jégpálya, így még a jövő héten szeretnénk eljönni egyet csúszkálni, mivel gyönyörű környezetben lehet itt korozni, s mi nem is vágyunk más jégpályára - mesélték a fiatalok.
A holdfényes estén fiatalok és idősebbek egyaránt vidáman siklottak, jól érezték magukat, s még azok is élvezték a korizók látványát, akik a csak pálya szélén állva nézelődtek, meleg teát, vagy forralt bort iszogattak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!