Felfegyverkezve elkövetett garázdaság Pápán


2020-02-04 15:33:58  | cikk:  | 


Felfegyverkezve elkövetett garázdaság Pápán főképe
A pápai rendőrök elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki egy 25 éves férfit.

Az eljárás adatai alapján 2020. február 2-án este érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Pápán egy férfi nyakához előzetes szóváltást követően kést szorított ismeretlen elkövető.

A sértett a kiérkező rendőröknek elmondta, látta, hogy a fiatal férfi feldönti a lakóépület előtti virágtartót, és az abban elhelyezett tuját elhajítja. Ezt szóvá tette a garázdának, aki feldühödött, visszafordult és elővett a ruházatából egy kést, amivel fenyegetőzött.

Az elkövető a rendőrök kiérkezésekor már nem volt a helyszínen. A hatóság tagjai adatgyűjtésbe kezdtek, azonosították a feltételezett elkövetőt, majd nem sokkal később Pápa egyik utcájában intézkedés alá vonták a helyi férfit. Az igazoltatáskor ruházatát átvizsgálták, melyből előkerült egy 16 centiméter pengehosszúságú tőr.

A pápai rendőrök a garázda férfit elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

Az eljárás során kiderült, hogy a fiatal férfi aznap délután az egyik pápai lakótelepen lévő italkimérő előtt is provokálta a jelenlévőket, és a nála lévő késsel fenyegetőzött.

Ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi