Új darabokkal jelentkezik az S.K. Társulat


2020-01-17 13:51:36  | cikk: Babos Petra  | 


Új darabokkal jelentkezik az S.K. Társulat  főképe
2011-ben néhány tapasztalt, a városban jól ismert egykori amatőr színjátszó gondolt egy nagyot, és életre hívta az S.K. Társulatot. Azóta számos sikeres fellépéssel örvendeztetik meg a közönséget minden évben. A lelkes csoport már gőzerővel készül a következő előadásukra. Az idei évtől a társulatnak van egy új tagja is, Károlyi Szabina személyében. A fiatal lány szerepet még nem kapott, de aktívan részt vesz a próbákon.
Károlyi Szabina, az S.K. Társulat új tagja

Nagy Imre a február 23-ai új összeállítással kapcsolatban elmondta, ezúttal kabaré jelenetekből állítanak össze vidám, zenés estet.
-Nem egy összefüggő kabaré jelenetet próbálunk, hanem több apróbb jelenetből rakunk össze egy estet, amelyet kuplékkal kötjük össze. A jelenetek általunk válogatott, a klasszikusok közül a legjobbak. Természetesen helyzet- és jellemkomikumra épülnek, picit eltúlozva azt a komikus attitűdöt, amit mi már a vígjátékaink során megpróbáltunk megjeleníteni - árulta el Nagy Imre.
A Kész kabaréban M. Varga Veronika, Szabó Erika, Sz. Csepregi Ilona, Sz. Juhász Klára, Horváth Orsolya, Nagy Imre, Pozsgai Balázs, Szabó Szilárd szerepel majd.
Gőzerővel próbálnak a társulat tagjai a bemutatóra

A program igazi kikapcsolódás, ahol garantált lesz a jókedv. Jegyek a Tourinform irodában válthatók.
Szabó Szilárd a másik darabbal kapcsolatban elárulta, a kabaré est után egy komolyabb hangvételű előadással készülnek.
-Agatha Christie: Az ítélet című bűnügyi történetét adjuk elő majd tavasszal. A külsős rendezőnk írta át a történetet, illetve úgy gondoltuk, hogy a vígjátékok után megpróbáljuk a krimit is. Ez már nem annyira a mi habitusunk, de reméljük, sokan eljönnek majd erre az előadásunkra is. Ez egy picit morális kérdéseket feszegető előadás lesz két felvonásban - mondta el Szabó Szilárd, aki hozzátette, a darab április végén lesz látható majd.
A krimibe két új szereplőt kellett bevonni, Fleck Krisztinát és Janus Norbertet, akik mindketten örömmel és szívesen vállalták a fellépést.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!