A Bakonyerdő nyerte a megyei derbit


2019-12-16 20:54:29  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Bakonyerdő nyerte a megyei derbit főképe
Három héten belül másodjára is legyőzte a megyei kézilabda bajnokságban az Ajka II. gárdáját a Bakonyerő Pápa csapata.

Jó formában készült a pápai csapat az év utolsó tétmérkőzésére, hiszen sorozatban négy győzelem után fogadták a megyei rivális második számú alakulatát. A legutóbbi fordulóban a Simontornya ellen adósak maradtak a jó játékkal a pápaiak, akik szerették volna megtartani második helyüket és sikerrel pihenőre vonulni. A kiváló védekezésnek és a jó kapusteljesítménynek köszönhetően mindössze hat gólt kapott az első félidőben a Bakonyerdő, igaz csak 10 gólt lőtt. A játékban gyökeres változás a második félidőben sem állt be, igaz a hazai támadások hatékonyabbak lettek, így sikerült tíz gól fölé tornászni a különbséget. A pápaiak szerencsére teljesen más arcukat mutatták, mint egy héttel korábban és esélyeshez méltóan magabiztosan nyertek 28-17 arányban.

Bakonyerdő Pápa - Ajka II. 28-17 (10-6)

Kapcsándi Zsolt: Ma támadásban pontosak voltunk és a kapusteljesítmény mellé jó védekezés is párosult. Stabilak voltunk, egyénileg is sok mindenkit ki lehetne emelni, de igazi csapatsiker volt a mai. Kicsit sajnálom, hogy most van vége a szezonnak, úgy érzem, jó szériában vagyunk, mutatják ezt a legutóbbi hetek eredményei is.

A Bakonyerdő Pápa a második helyről várja a februári folytatást.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!