Kézműves foglalkozás a múzeumban


2019-12-15 21:35:52  | cikk: ha  | 


Kézműves foglalkozás a múzeumban főképe
Karácsony előtt népszerű program a kézműves foglalkozás, kivált, ha olyan tárgyakat készíthetnek a résztvevők, melyek akár ajándékként, akár kedves figyelmességként vagy lakásdekorációként is megállják a helyüket. A Pannonia Reformata Múzeuimban is ennek jegyében szervezték meg az adventi kreatív alkalmat a foglalkoztatóteremben.

Kisebbek és nagyobbak is találtak életkorukhoz illő tevékenységet. A gyerekek például egy ládikát festhettek vagy díszíthettek szalvétatechnikával, de ugyanígy dekorálhattak egy képkeretet. Látványos volt a szép anyagdarabokkal felöltöztett hungarocellgömb, s az illatos füzér is jó ötlet volt: magvakból, termésekből, narancskarikákból készült a dísz. Boros Zita, a művészeti szakgimnázium tanára pedig zsinórékszereket segített összeállítani az egyedi karkötőket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!