A közgázos diákok is gyűjtöttek cipősdobozokat


2019-12-13 19:09:00  | cikk: Babos Petra  | 


A közgázos diákok is gyűjtöttek cipősdobozokat főképe
A Pápai Szakképzési Centrum Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma évek óta részt vesz a karácsonyi cipősdoboz gyűjtő akcióban. A jótékony diákok az idei évben is csatlakoztak a felhíváshoz és a mai napig közel hatvan cipősdobozban helyezték el karácsonyi ajándékaikat. A dobozokat ma adták át Pápa Város Egyesített Szociális Intézménye Család-és Gyermekjóléti Központjának.
Salamon Judit, a PVÖ ESZI Család- és Gyermekjóléti Központ vezetője elmondta, a cipősdoboz kezdeményezésnek már hagyománya van a városban.
-A cipősdoboz gyűjtés már évekre visszamenően egy ismert lehetőség az adományozásra. December az adományozás hónapja, hiszen a világon ilyenkor az emberek igyekeznek jótékonykodni, s próbálnak örömet szerezni azzal, hogy adományt juttatnak el a rászorulóknak. A Közgázzal nagyon jó kapcsolatot ápolunk, s nagy öröm számunkra is, hogy idén ismét csatlakoztak a gyűjtéshez - tudtuk meg Salamon Judittól, aki hozzátette, magánszemélyek is visznek adományokat a szolgálathoz.
A diákok együtt hordták ki a dobozokat

Kerper Anna 11. A osztályos diák, a Diákönkormányzat vezetője elmondta, nagy öröm volt számukra, hogy adományozhattak így karácsony idején.
-Én a cipősdobozba kifestőkönyvet, mesekönyvet, zsírkrétát, édességet, iskolai felszerelést és piskótát tettem. Remélem, örülni fog az a kisgyermek, aki megkapja majd karácsonyra - mesélte a diáklány, majd hozzáfűzte, a közgázos diákok minden évben szívesen jótékonykodnak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!