Díjazták a junior kézilabda EB pápai szervezőit


2009-09-15 18:32:23  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Díjazták a junior kézilabda EB pápai szervezőit főképe
Augusztus 14 és 23-a között Pápán, Szombathelyen és Győrött rendezték a női junior kézilabda Európa-bajnokságot. Városunkban öt játéknapon tíz meccset játszottak, melyek közül kiemelkedett a magyar – norvég találkozó, melyen teltház fogadta Kovacsicsékat. A döntő utáni záróünnepségen a pápai helyszínt találta az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) a legjobb rendező városnak, a legjobb helyszínigazgatónak pedig Koncz Sándort választotta. Ehhez a kitüntetéshez azonban több mint 30 ember kemény munkája kellett. Ma délután a Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termében köszönte meg a város vezetése a pápai team munkáját. Dr. Kovács Zoltán polgármester szerint a csapategységben rejlett a siker titka.

- A stáb munkáját Koncz Sándor fogta össze, ám egyedül ő sem ment volna semmire, ha a 30 fős csapat nem lett volna. Az Európa-bajnokság közönségsiker volt, a három helyszín közül Pápán látogatott ki a legtöbb néző a lelátókra, a Magyarország – Norvégia találkozón pedig telt ház volt.

Koncz Sándor fáradtságot nem ismerve, a nap 24 órájában az EB körüli feladatokat próbálta megoldani, a csapatmunkát ő is az egyik legfontosabbnak tartja. Nemcsak a pápai helyszínigazgató, hanem fia, ifjabb Koncz Sándor is elismerésben részesült, aki porondmesterként a megnyitóért, a mérkőzések előtti bevonulásokért és egyéb háttérmunkákért volt felelős.

- Mindenkinek megvolt a saját maga feladata az EB ideje alatt, amit mindenki tudása legjavát nyújtva el is végzett. Az EHF ellenőreitől és alelnökétől csak dicséretet kaptunk, remélem a városban fognak még rendezni hasonlóan grandiózus sporteseményt és annak szervezésében és lebonyolításában is számítanak majd rám. Szeretném mindenkinek a munkáját megköszönni, a törlőgyerekektől egészen a városvezetésig.

A díjazottak névsora:

Koncz Sándor, Szücsné Kuti Zsuzsa, Sárközi Zsuzsa, Horváth Renáta, Konczné Recski Henriett, Koncz János, Eisenbeck György, Babos Petra, ifj.Koncz Sándor, dr.Dancs Ferenc, Konczné Bíró Krisztina, dr.Kiss Gábor, Fodor Balázs, Uhlár Orsolya, Steinmacher Gábor, Bors Partik, Uhlár Andor, Horváth Gyula, Folta Dávid, Nagy Kristóf

Haraszti Gábor


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!