Teremben is ászok


2019-12-07 19:16:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Teremben is ászok főképe
Az első osztály bajnoka, a Kan-Ászok együttese nyerte a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ által rendezett Mikulás teremlabdarúgó kupát.

Két csoportban kilenc együttes mérte össze tudását a Sportcsarnok küzdőterén, ahol azok a csapatok találkoztak, akik idén a kültéri városi kispályás bajnokságban is szerepeltek. Az 'A' csoportban három győzelemmel a Tókerti Betyárok szerepelt a legjobban, második helyen a Kertváros jutott tovább. A 'B' jelű ötösből kiemelkedett az első osztályú pontvadászat idei bajnoka, a Kan-Ászok alakulata, mely veretlenül, három sikerrel és egy döntetlennel került az elődöntőbe, a másik továbbjutó helyet a SAC szerezte meg. A keresztbejáték során a Kan-Ászok a Kertváros 2-1-es legyőzésével jutott a döntőbe, míg a tókertiek sima 4-0-s győzelemmel készültek a mindent eldöntő húsz percre. A torna utolsó mérkőzésén Pető Dániel duplájának köszönhetően elmaradtak a várt izgalmak, megérdemelten a Kan-Ászok csapatához került a győztesnek járó serleg, második a Tókerti Betyárok, harmadik a Kertváros együttese lett.

A torna gólkirálya 6 találattal Haraszt Gábor lett, a legjobb kapusnak Pethő Attilát, a legjobb játékosnak Pető Dánielt választották.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!