Már lehet pályázni a helyi vállalkozói díjakra


2019-12-07 12:44:13  | cikk: HuHa  | fotó: Édl Krisztián Péter (Pápa Városi Televízió)  | 


Már lehet pályázni a helyi vállalkozói díjakra főképe
Múlt évben alapította meg helyi vállalkozói díjait a Pápai Foglalkoztatási Paktum azzal a céllal, hogy a város és a járás lakóit tájékoztassa a pályázó vállalkozások eddig kevésbé ismert oldaláról, hozzájáruljon a helyi elfogadottságuk növeléséhez és a jelenlegi munkavállalóik mellett a potenciális jövőbeni munkavállalóik számára is információt nyújtson a munkaadók társadalmi intézkedéseiről, a partnereknek pedig az együttműködés lehetőségeiről. A pályázatot három kategóriában hirdették meg: Az Év Társadalom Iránt Elkötelezett Vállalkozása, Az Év Esélyegyenlőség Iránt Elkötelezett Vállalkozása, Az Év Együttműködő Vállalkozása.

A pályázatot idén is kiírta a paktumszervezet, a felhívás megtalálható Pápa város (www.papa.hu) és a paktum (www.papaipaktum.hu) honlapján, de a vállalkozásokat írásban is tájékoztatták a pályázati lehetőségről.
-A pályázat célja, hogy segítse a vállalkozásokat abban a tevékenységükben, hogy sikeresen meg tudják mutatni magukat a munkaerő-piacon, olyan oldalukat is kiemeljék a munkaerő-toborzás és munkaerő-megtartás során, melyekről kevesebb szó esik - mondta Unger Tamás alpolgármester, a paktumszervezet elnöke, aki a pályázati lehetőségre hívta fel a figyelmet. Hozzátette, a vállalkozói díj olyan lehetőséget teremt a vállalkozók, cégek számára, mellyel bemutatkozhatnak olyan területeken, mint a társadalmi felelősségvállalás, az esélyegyenlőség megteremtése és a civil szervezetekkel, önkormányzatokkal való együttműködés, s ezzel erősítsék dolgozóik elkötelezettségét és új munkavállalókat találjanak.
-A pályázaton minden pápai székhelyű és pápai járásban működő egyéni vállalkozó, társas vállalkozás részt vehet, a kis- és középvállalkozásokon keresztül a nagy cégekig egyaránt. A pályázatokat december 20-ig lehet leadni, a díjak átadását pedig a Vállalkozók Újévi Fogadásán tartjuk, a díjazottak tárgyi jutalmat és elismerő oklevelet kapnak - ismertette az alpolgármester, aki bízik abban, hogy az idén sok vállalkozás él a lehetőséggel.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!