Mikulás a JMSZK-ban


2019-12-06 21:47:06  | cikk: ha  | 


Mikulás a JMSZK-ban főképe
Hagyomány, hogy a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központban is szerveznek december 6-án családi programot, melyre megérkezik a nagyszakállú. Idén Bíró Eszter adott koncertet Időradír címmel, s a gyerekek így énekelve-táncolva várták a Mikulást.


Bíró Eszter sokoldalú előadóművész: színész és énekes, aki több zenei stílusban és különböző színpadokon is otthonosan mozog. Szerepelt musicalekben, énekese volt a Budapest Klezmer Bandnek, fellépett Al Di Meolával, s a világ legnagyobb világzenei fesztiválján is énekelt. Aztán amikor megszülettek gyermekei, akkor egy kicsit irányt váltott. 2014-ben Fonogram díjat kapott Állati Zenés ABC c. lemez?vel, ami az év gyermekalbuma lett. 2015-ben megjelent Állati Zenés ABC 2., 2019-ben pedig bemutatta az Időradír című harmadik zenés könyvének lemezét.


A pápai koncerten a három gyerekalbumról játszottak dalokat, például együtt énekelték a gyerekek az énekesnővel a Birkadalt, megidézték a madarakat, de Mikulás szánjának csengőjét is halhatták, s persze a nagyszakállút is hívta egy ének. Nem hiába, hisz időben megérkezett, s a várakozó gyerekekeket megajándékozta, számos közös fotó is készült az este folyamán.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!