Játékos feladatok a pályaválasztási vetélkedőn az Acsádyban


2019-12-06 21:36:24  | cikk: Babos Petra  | 


Játékos feladatok a pályaválasztási vetélkedőn az Acsádyban főképe
Hagyomány már a Pápai Szakképzési Centrum Acsády Ignác Szakképző Iskolájában, hogy Mikuláskor a 8. osztályos diákok számára megszervezik a pályaválasztási vetélkedőt. A versenyen hat, négy-négy fős csapat mérte össze ügyességét. A versenyzők a Tarczyból, a Weöresből, a Munkácsyból és Nemesszalókról érkeztek.
Nagy Zsolt gyakorlatioktatás-vezető elmondta, a verseny elsődleges célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek az intézménnyel, megtekintsék a tanműhelyeiket, ahol az egyes szakmákat ki is próbálhatják egy-egy feladat erejéig. Az iskola a vetélkedőre tíz állomásból álló feladatsort állított össze. A játékos feladványok között volt guminyomás mérés, gyalulás, fűrészelés, zöldségmérés, csomagolás, áramkör-és formakör összeállítás, eszköz-, pohár- és fűszerfelismerés. A legnehezebb feladatként azt kapták a diákok, hogy a verseny végén fejben kellett összeadniuk a pontszámaikat, és ha elrontották, akkor az eltérést levonták a pontjaikból.
A tanulóknak a jutalmat a Mikulás adta át a program támogatóinak jóvoltából.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!