Futsal: Nagy csatában jutott tovább a Petőfi


2019-12-05 18:28:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Futsal: Nagy csatában jutott tovább a Petőfi főképe
A Petőfi sikerével zárult az idei városi középiskolás futsal diákolimpia döntője, a petőfisek a fináléban büntetőrúgásokkal győzték le az Acsády együttesét.

A hat benevezett középiskola a Városi Sportcsarnok küzdőterén mérkőzött meg egymással. A bajnokság célja az volt, hogy a diákok eldöntsék, a 2019/2020-as tanévben melyik iskola csapata képviseli városunkat a megyei döntőn. Az 'A' csoportban a Petőfi kapott gól nélkül, két győzelemmel jutott a legjobb négy közé, második a Mező lett. A 'B' jelű hármasból az Acsády emelkedett ki, a második helyre a Közgáz ért oda. Az elődöntőből a Petőfi 5-3-as sikerrel vívta ki a döntőbe kerülést, ellenfele az Acsády volt. A finálé - ahogy azt várni lehetett - nagy csatát hozott, a Petőfi szerezte meg a vezetést, az Acsády azonban fordítani tudott, végül két perccel a lefújás előtt ismét egalizáltak a petőfisek. Következhettek tehát a büntetők, melyet 2-0 arányban Koncz János tanítványai nyertek meg.
- A legjobb négy között kiegyenlített mérkőzéseket láthattunk, nem volt kiemelkedő csapat, a döntőben pedig aztán végképp egy szinten voltak a résztvevők. Sajnálom, hogy itt az utolsó két találkozón nem tudtunk olyan jó teljesítménnyel előrukkolni, mint a csoportmeccsek során, mindenképp javulást remélek a megyei finálén, ahol szeretnénk megcélozni az országos elődöntőbe kerülést.

A diákolimpia végeredménye:
1. Pápai Petőfi Sándor Gimnázium
2. Acsády Ignác Szakképző Iskola
3. Pápai Gazdasági Szakközépiskola és Kollégium (Közgáz)
4. Pápai Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium (Mező)
5. Türr István Gimnázium és Kollégium
6. Pápai Református Kollégium Gimnáziuma

A megyei döntőt december 10-én Veszprémben rendezik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!