Vasárnap zenés adománygyűjtés és jótékonysági ebéd az Esterházy-kastély udvarán


2019-12-05 15:45:47  | cikk: Babos Petra  | 


Vasárnap zenés adománygyűjtés és jótékonysági ebéd az Esterházy-kastély udvarán főképe
December 8-án vasárnap zenés adománygyűjtésre és jótékonysági ebédre várják az érdeklődőket az Esterházy-kastély udvarán. Az ebédet Juky és Angyalai készítik és szolgálják fel. A délután során fellép a Ritmus Bt., a Gannai Asszonykórus, a Pápai Vadvirág Művészeti Egyesület, a Red Roosters, a Music Mix és a Hazai Vegyes Pálinkások. Este pedig a Rocklife Cover Band és sztárvendégei lépnek színpadra. A jótékonysági nap bevételét a szervezők Pápa Város Beteg Gyermekeiért Alapítvány részére ajánlják fel.
A jótékonysági eseményről sajtótájékoztató keretében beszéltek.
Dr. Áldozó Tamás polgármester üdvözölte a civil kezdeményezést. Mint mondta, a jótékonysági főzés tiszteletreméltó, köszönet ezért azoknak, akik a szervezésben, lebonyolításban részt vesznek, amely egy egész napot vállal azért, hogy az alapítványt támogatni tudják. A polgármester hangsúlyozta, ez az egyik legnagyobb jótékonysági akció a 2019. évi adventben, s reméli, sok pápai el fog látogatni a vasárnapi programra, s támogatja az alapítványon keresztül a pápai beteg gyerekeket.
Pődör László szervezőtől megtudtuk, idén egy sokkal nagyobb szabású programot sikerült összehozniuk, ami köszönhető a Rocklife Cover Bandnak és vendégeinek.
A szervezők megtekintették a rendezvény helyszínét

-600 adag étellel készülünk vasárnap ebédre. A Juky és Angyalai ezúttal pincepörköltet készítenek, de lesz másfajta pörkölt is. Ajándékba pedig szaloncukrot és egy üveg ásványvizet adunk - mondta el Pődör László.
Dr. Schweighoffer Zita, az Összefogás Pápa Város Beteg Gyermekeiért Alapítvány kuratóriumi elnöke úgy fogalmazott, nagy öröm számunkra, hogy idén ismét megkeresték őt Pődör László és barátai, hogy a jótékonysági rendezvényük bevételét az alapítvány javára ajánlják fel.
-Ezzel a szándékkal már tavaly is találkozunk, akkor nagyon szép összeget adtak át az alapítványnak. Minden adománynak nagyon örülünk, hiszen az olyan nemes célt szolgál, amellyel a beteg gyerekek gyógyulásához, életminőségének javításához tudunk hozzájárulni eszközökkel, gyógytornával, terápiák alkalmazásával, amivel a gyógyulásukat elősegítjük és javítjuk életkörülményeiket - hangsúlyozta a kuratórium elnöke.
Molnár Zoltántól, a Rocklife Cover Band gitárosától megtudtuk, Pődör László még a nyár folyamán kereste meg a csapatot azzal az ötlettel, hogy szeretné a RCB zenekart felkérni a jótékonysági program esti fellépőjének.
-Mi örömmel és szívesen vállaltuk a fellépést, hiszen mi is pápaiak vagyunk és fontosnak tartottuk, hogy megragadjuk az alkalmat és segítsünk, ahol csak tudunk. Hívtunk két vendégfellépőt is a koncertünkre. Az est sztárvendége Fodor Bernadett operaénekes és Donászky Tibor, a magyar rockzenei élet egyik legnagyobb dobos ikonja lesz. Bernadett is pápai születésű, s ő is egyből igent mondott a felkérésünkre - emelte ki Molnár Zoltán.
Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője hozzátette, öröm számukra, hogy az Esterházy-kastély udvara adhat otthont a jótékonysági rendezvénynek. Kiemelte, nagyon értékesek ezek a kezdeményezések, hiszen pápai emberek fogtak össze pápaiakért.
-Bízom abban, hogy sokan eljönnek és sikeres lesz a rendezvény, s titokban abban is reménykedek, hogy a kastély udvara egy állandó helyszíne lesz ennek a jótékonysági programnak - zárta gondolatait Boros Katalin.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!