Mikulásváró délután a Tarczyban


2019-12-04 20:18:51  | cikk: Babos Petra  | 


Mikulásváró délután a Tarczyban főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy a nagycsoportos óvodásokat Mikulás környékén meghívják egy játékos, úgynevezett ovisuli délutáni foglalkozásra, Vár a Tarczy, irány a Tarczy iskola! szlogennel. Ma délután Mikulásváró délutánt tartottak az intézmény aulájában.
A gyerekeket a krampuszok megajándékozták szaloncukorral

Cserneczkiné Kapa Nikoletta tanító a program kapcsán elmondta, minden évben nagy szeretettel hívják és várják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket, akik tapasztalataik szerint örömmel jönnek.
A gyerekeket különböző kézműves feladatok várták, ahol együtt alkothattak szüleikkel és a tanítókkal, természetesen a Mikulás várás jegyében.
A foglalkozás elsődleges célja az iskolával és a tanítókkal való megismerkedés. A Mikulásváró programon a 3. a osztály működött közre Pozsgai Józsefné vezetésével.
A tanév folyamán még két alkalommal hívják a gyerekeket közös játékra, februárban és tavasszal - tudtuk meg a tanítónőtől.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!