Igazi presztízsmeccs vár a Perutzra


2019-11-29 19:28:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Igazi presztízsmeccs vár a Perutzra főképe
Rangadóval búcsúzik a 2019-es évtől a Perutz FC, mely a megyei rivális Veszprémhez utazik.

A vártnál jobb kezdés (öt győzelem, egy döntetlen) után a szezon közepén egy kisebb hullámvölgybe került a pápai csapat, mely az év végéhez közeledve ismét magára talált és végre hazai pályán is hozta a tőle elvárhatót. Az első előrehozott tavaszi mérkőzésen a Balatonlelle ellen 1-0-ra nyertek a pápaiak, akik legutóbbi három meccsükön hét pontnál járnak és már a negyedikek a rangsorban.

- A játék minősége az első félidőben jó volt részünkről, az történt a pályán amit szerettünk volna - mondta Lengyel Ferenc, a Perutz trénere. - Láthatóan a kontrákra rendezkedtek be a vendégek, akik emellett igyekeztek pontrúgásokat is kiharcolni. 1-0 után Hanzl kiállítása teljesen keresztülhúzta azt, amit az öltözőben megbeszéltünk, így nem tudtunk dominálni, de azt szokták mondani, a győzelmet nem kell megmagyarázni.
December 1-jén délután ahhoz a Veszprémhez utazik a Perutz, melyet Pápán Dóczi és Szilágyi góljával 2-1-re sikerült legyőzni. A pápaiak dolgát nehezíti, hogy eltiltás miatt két alapemberük, Császár Attila és Hanzl Máté sem játszhat, előbbi ötsárgás, utóbbit pedig kiállították a Balatonlelle ellen.

- Ismét itt a lehetőség azok előtt, akik eddig kevesebbet játszottak, hogy bizonyítsák, van helyük a kezdőben - folytatta Lengyel Ferenc. - Ettől függetlenül kevés hadra fogható játékosunk maradt, több fiatallal készülünk elutazni. A Vasas elleni kupameccs megmutatta, hogy mind a 16 játékosomra lehet számítani, természetesen szeretnénk egy jó eredményt elérni és akkor azt gondolom, elégedetten mehetünk téli pihenőre.

Illés László, a VLS technikai vezetője arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy a vasárnapi mérkőzésre érkezve a pápai drukkerek a Stadion utcai - kollégium felöli - “C” kaput vegyék igénybe és azon keresztül foglalják el helyeiket a nézőtéren.

A Veszprém a 7., a Perutz a 4. helyről várj a vasárnap 13 órakor kezdődő derbit.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!