Nyertek a serdülők


2019-11-29 19:14:22  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nyertek a serdülők főképe
Idei második sikerüket könyvelhették el a Bakonyerdő Pápa serdülő kézilabdázói, akik kiélezett csatában egy góllal győzték le az Egerszegi KK együttesét.

Egy győzelem és hat vereség állt a nyáron szinte teljesen átalakult pápai csapat neve mellett, Sipőcz Milán tanítványainak célja ebben a bajnoki évben a tapasztalatszerzés, a vezetőség pedig igyekszik a játékosállományt bővíteni. Elvárás nincs is a fiatalokkal szemben, akik a Szombathely legyőzése után az őszi szezon utolsó hazai bajnokiján egy szoros összecsapáson tartották itthon a két pontot.

- Igazi ki-ki meccs volt, de örülök, hogy a srácok sikerélményhez jutottak - mondta a győztes meccs után a pápai edző. - Az elmúlt héten kettőt tudtunk edzeni, ami meg is látszott a mutatott játékunkon. Voltak kifejezetten jó egyéni teljesítmények - külön kiemelném Telekesi Dánielt, aki remek teljesítményt nyújtott a kapuban - de úgy gondolom, csapatszinten nyertünk.

Bakonyerdő Pápa - Egerszegi KK 27-26 (12-12)

Az idény december 4-én Komáromban zárul.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!