Az együttműködést értékelték


2019-11-29 11:25:30  | cikk:  | 


Az együttműködést értékelték főképe
A Pápai Rendőrkapitányság évértékelő értekezletre hívta az illetékességi területén az egyes rendészeti feladatokat ellátó személyeket és a polgárőr egyesületek vezetőit.

A Pápai Rendőrkapitányság nagytermében 2019. november 27-én délután megrendezett értekezletet Szappan Csaba rendőr alezredes, kapitányságvezető nyitotta meg. Köszöntőjét követően értékelte az egyes rendészeti feladatokat ellátó személyekkel való 2019. évi együttműködést. Kiemelte, hogy a közös járőrszolgálatok nagyban hozzájárultak a térség közbiztonságának növeléséhez és a természeti értékek megóvásához. A rendőrök és polgárőrök mellett a szolgálatok aktív résztvevői voltak a közterület-felügyelők, a halőrök, a vadászok és az erdészek is. Ezután a Pápai Rendőrkapitányság vezetője a rendőrséggel közösen folytatott kimagasló tevékenységéért elismerésben részesítette az Egyházaskeszői Polgárőr Egyesület leköszönő vezetőit, Töreki Imrét és Törekiné Szalmási Évát.

Az évértékelőn Bauer Tibor rendőr alezredes, a Pápai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője számolt be a rendőri tevékenység elmúlt húsz évi változásairól, technikai fejlődéséről, majd megköszönte az együttműködők idei munkáját.

Képek:


Címkék: rendőrségi