Veretlenek sakkozóink


2019-11-28 10:00:48  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Szabadgyalog SE  | 


Veretlenek sakkozóink főképe
Magabiztos, 8-4-es győzelmet aratott a megyei első osztályú sakk bajnokságban a Szabadgyalog Sakk Egyesület.

A Pét és az Ezüst Huszár Eplény legyőzése után a Kelet-Balaton játékosai látogattak a Huszár Közösségi Házba. A pápaiaknál két meghatározó játékos sem tudott a csapat rendelkezésére állni, ettől függetlenül a vendéglátók célja az volt, hogy folytassák jó sorozatukat. Kiss Csaba, a pápai egyesület elnöke elmondta, az egyel kevesebb játékossal érkező Balatonalmádi ellen 8-4 arányban nyertek, amivel átvették a vezetést a nyolc csapatos tabellán, igaz néhány együttesnek van elmaradt találkozója, ami némiképp átírhatja a sorrendet.
A bajnokin Margl Roland, Buzás Gyula, Sashalmi Ádám, Hamzáné Gyimesi Andrea és Döbrönte László is nyert, Kiss Csaba, Gyutai Nándor, Kiss Zoltán valamint Domonkos Eszter döntetlenre végzett, Besenyi Tibor pedig játék nélkül kapta meg a győzelemért járó egy pontot.

A bajnokság a sereghajtó Révfülöp otthonában folytatódik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!