Helyére került a város karácsonyfája


2019-11-27 11:56:00  | cikk: Babos Petra  | 


Helyére került a város karácsonyfája főképe
Papp Gábor helyi lakos ajánlotta fel az idei évben a város karácsonyfáját. Az ezüstfenyő 17 éves és 9 méter magas, s a mai naptól a belvárost díszíti vízkeresztig.
A fát ma reggel vágták ki a Városgondnokság szakemberei, a délelőtti órákban állították fel a Fő téren, majd helyezték el rá a fényfüzéreket és az ajándékcsomag formájú díszeket.
Az ünnepi díszkivilágítást már november elején elkezdték felszerelni a szakemberek. A Fő tér és a Kossuth utca mellett a mellékutcák, a Deák Ferenc utca, a Márton István utca is ünnepibe öltözött. Az idei évben új fényfüzéreket is vásároltak, melyek a Fő utcát díszítik, a Deák Ferenc utca bejáratától a Pedagógus Művelődési Házig. A sétálóutcára a hiányzó díszeket ma délután szerelik fel - tájékoztatta hírportálunkat Buics Lajos, a Városgondnokság kommunális csoportvezetője.
Az Esterházy-kastély előtti karácsonyfát a napokban helyezik el a Városgondnokság szakemberei. A lucfenyőt egy Gönczöl utcai lakos ajánlotta fel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!