Hanzl kétmeccses eltiltást kapott


2019-11-27 09:40:14  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


Hanzl kétmeccses eltiltást kapott főképe
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Perutz FC Böröczky Bálint góljával 1-0-s győzelemmel búcsúzott az idei évre a hazai pályától. A találkozón a második félidő kezdetét jelző sípszó elhangzása előtt Hanzl Máté egy kicsivel hamarabb lépte át a felezőt, mint arra engedélye lett volna, amiért a játékvezető visszarendelte a középpályást saját térfelére. Ez nem tetszett a pápai játékosnak, aminek hangot is adott. A reklamálásért Juhász Dávid kiállította a pápaiak játékosát.
November 26-án ülésezett a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága, ahol Hanzl két soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Ennek értelmében sem az évzáró, Veszprém elleni megyei rangadón, sem a jövő évi, Érd elleni évadnyitón nem léphet pályára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!