Újabb három bajnoki érem


2019-11-26 20:27:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újabb három bajnoki érem főképe
Az elmúlt hétvégén Siklóson rendezték meg a serdülő-és harmadosztályú felnőtt magyar bajnokságot, ahol a Pápai Judo Akadémia egy bronz-és két ezüstérmet szerzett.

Az akadémia színeiben 11 versenyző mérette meg magát. A serdülők között Ősz Regina, Kampel Eszter, Szilárd Gergő és Somogyi Martin próbált szerencsét, sajnos a népes mezőnyben hiába küzdöttek, nem sikerült pontszerző helyre kerülniük. A felnőtt mezőnyben hét cselgáncsozó állt tatamira, közülük hatan is pontot szereztek.

- A legpechesebb Bozi Jázmin volt, aki az első mérkőzésén a háromszoros masters világbajnok Vészi Klárával került össze, igy ő sajnos kiesett - mesélte Mezei Csaba, szakmai vezető. - Az egyetlen férfi versenyzőnk, Kiss Márk két vesztes és egy győztes meccset tudhatott magáénak, ez most a hetedik helyre volt elég. Szilárd Zsófi élete első felnőtt versenyén szép versenyzéssel az igazán előkelő ötödik helyezést érte el. Polz Anita óriási csatában jutott el a bronzmeccsig, ahol sérülése gátolta csak meg egy újabb bajnoki éremtől, végül ötödik lett. Gajdosi Bianka a vigaszágon jutott a harmadik helyezésért rendezett mérkőzésig, ahol a rendes idő után a golden score-ban sikerült a győzelmet megszereznie. Mezei Virág ellenfele az elődöntőben sérülés miatt nem tudott kiállni, így Virág az aranyéremért küzdhetett. Sajnos nagyatádi ellenfele jobb volt, így maradt nekünk az igen értékes ezüstérem. Mezei Dorina ellentmondást nem tűrően küzdve jutott el a -52 kilogrammosok mezőnyében a döntőig, ahol sajnos rutinos oroszlányi ellenfele megkontrázta, ezzel Dorina ezüstéremmel fejezte be az egyéni viadalt.

A szakmai felelős elmondta, a hétvége mérlege a három érem mellett két ötödik valamint egy hetedik hely, amivel 36 bajnoki pontot szereztek az akadémia versenyzői.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!