Győzelemmel búcsúzna a Perutz FC


2019-11-22 13:40:29  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


Győzelemmel búcsúzna a Perutz FC főképe
A 2019/2020-as NB IIII-as labdarúgó bajnokság első előrehozott tavaszi fordulójában a Balatonlelle ellen búcsúzik hazai közönségtől erre az évre a Perutz FC.

Legutóbbi két meccsen négy pontot szerzett a pápai csapat, a Mosonmagyaróvár elleni idegenbeli pontszerzés (3-3) és a BKV Előre hazai legyőzésével (2-0) az előkelő 5. helyen zárta az őszt Lengyel Ferenc csapata.

- Az első félidőben nagyon ültek a BKV kontrái, többször is kapusunk, Keserű Bence tartott minket meccsben, mi viszont nem nagyon tudtunk helyzeteket kialakítani - idézte fel a látottakat a pápai szakvezető. - Szerencsére változott a játék képe a szünet után, feljavultunk, többször is ziccerbe kerültünk, és egy jó ütemű kiugratás valamint egy rögzített szituáció után be tudtunk találni, örülök a sikernek.

A 15. fordulóval még nem zárult le az év az NB III-as csapatok számára, a Magyar Labdarúgó Szövetség döntése értelmében két bajnokit ugyanis tavaszról előrehoztak. A pápaiak vasárnap a Balatonlellét fogadják, az odavágón magabiztos, 3-0-s vendégsiker született.

- Természetesen nem szabad a bajnoki nyitány eredményéből és a Balatonlelle jelenlegi pozíciójából kiindulni - utalta Balaton-partiak 14. helyezésére Lengyel Ferenc. - Tény, hogy 15 bajnokin mindössze két győzelmet arattak és a legtöbb gólt kapták (35) a mezőnyben, ám nekünk csak a saját magunkkal szabad foglalkozni. Fontos lenne számunkra a siker és ha ezt követően Veszprémben is jó eredményt tudnánk elérni, azt gondolom, jó szájízzel emlékezhetünk majd vissza erre az idényre.

A mérkőzést november 24-én, vasárnap 13 órai kezdéssel rendezik a Perutz stadionban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!