Holnaptól indul a Mosolydoboz-akció


2019-11-18 12:56:49  | cikk: Babos Petra  | 


Holnaptól indul a Mosolydoboz-akció főképe
Hetedik éve hirdeti meg az MSZP Pápa és Környéke Szervezte a hagyományos karácsonyi Mosolydoboz-gyűjtőakcióját.
Ennek kapcsán Kovács József, az MSZP pápai elnöke elmondta, a dobozokba elsősorban tartós élelmiszert, játékokat, ruhaneműt és édességet várnak. Külön felhívta a figyelmet, hogy romlandó gyümölcsöt, vagy egyéb élelmiszert semmiképpen ne helyezzenek a dobozba.
Már mostanra sok felajánlás érkezett

Kovács József hozzátette, nagy öröm számukra, hogy évről-évre több az adományozók száma, idén már nyár végétől érkeztek a felajánlások az MSZP irodájába. A Mosolydobozokat idén is a Pápai Nagycsaládosok Egyesülete fogja megkapni, akik majd eljuttatják a rászorulók számára a karácsonyi csomagokat, így biztosan jó helyre kerülnek az ajándékok - fűzte hozzá az elnök, aki külön köszönetet mondott dr. Hermann Istvánnak, a Jókai Mór Városi Könyvtár igazgatójának, hogy idén is ajánlott fel könyveket a családoknak.
A Mosolydobozokat november 19. és december 14. között, az MSZP helyi irodájában lehet leadni a Korvin utca 3. szám alatt minden hétköznap 9 és 11 óra között.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!