Kozák János lett a PVCNÖ új elnöke


2019-11-15 11:17:41  | cikk: Babos Petra  | 


Kozák János lett a PVCNÖ új elnöke főképe
Megtartotta soron következő ülését a Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat. Az ülés elején Kozák János tett esküt. A Helyi Választási Bizottság határozatban megállapította, hogy a Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat Képviselőtestülete nemzetiségi önkormányzati képviselőjévé Sándor Endre Géza lemondása következtében az 1958-as születésű Kozák János, a 2019. október 13-án megtartott települési nemzetiségi önkormányzati képviselők választásának eredménye szerinti listán sorrendben következő legtöbb érvényes szavazatot szerzett képviselő-jelöltjévé vált, mely döntés 2019. november 1-jén 16 órától vált jogerőssé. A választási eljárásról szóló törvényben előírt határidőn belül Kozák János megbízólevelének átadása megtörtént. Ma pedig a PVCNÖ tagjai előtt esküt tett. Az eskü letétele után az elnök átadta az esküokmányt.
Az ülésen a második napirendi pontban Pápa Város Önkormányzata szolgáltatástervezési koncepciójának véleményezéséről esett szó.
Vegyes ügyek keretében Kozák Jánosné lemondott elnöki mandátumáról. Kozák Jánosné úgy nyilatkozott, hogy kizárólag az elnöki tisztségről kívánt lemondani, nemzetiségi képviselőként tovább fog dolgozni a képviselőtestületben. A testület tagjai ezután egyhangúlag megszavazták Kozák Jánost a PVCNÖ elnökének.
Kozák János köszönetet mondott a bizalomért, majd elmondta, december elején pályázatot szeretnének benyújtani a programjaik támogatására.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!