Tovább várat magára a Kilián DSE első sikere


2019-11-14 13:57:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tovább várat magára a Kilián DSE első sikere főképe
A megyei első osztályú női kézilabda bajnokság 6. fordulójában a sereghajtó Kilián DSE a tabella harmadik helyén álló Tapolcát fogadta. A csapatok az idei szezonban egyszer már találkoztak, szeptember végén Tapolcán három góllal, 37-34-re a hazaiak nyertek. Koncz Sándor tanítványainak célja kettős volt a bajnokin, egyrészt revansot venni a megyei ellenfélen, másrészt megszerezni idei első sikerüket.

Ennek szellemében játszott az első félidőben a Kilián, mely az első játékrész derekán már hét góllal is vezetett, a folytatásban azonban visszajött a meccsbe a Tapolca, így a pápaiak előnye csak két gól volt a szünetben. A második felvonásban rengeteg indításgólt kaptak a hazaiak, s bár a kapuban Széll Orsolya jó teljesítményt nyújtott, a vendégek megfordították az eredményt. Egészen az utolsó 10 percig fej-fej mellett haladtak a csapatok, aztán a hajrára a tapolcaiak négygólos előnyt szereztek, melyből hármat meg is őriztek a lefújásig.

Kilián DSE - Tapolca VSE 34-37 (19-17)

Koncz Sándor: A lövőteljesítmény, a ziccerek bedobása és az akarat mind-mind hiányzott ma. Ellenfelünk jobban akarta ezt a győzelmet, sajnos a játékosaink többségében még mindig benne van a félsz, ami miatt egyelőre nem tudják valós tudásukat megmutatni, sokkal keményebben kell védekeznünk. Legalább 10 indításgólt kaptunk, amire meccs előtt külön felhívtam a figyelmet. Lesz ez még jobb is, csak a lányoknak hinniük kell magukban.

Pápai gólszerzők: Györkös Hanna 10, Kovács Ildikó 7, Mészáros Rebeka 6, Kovács Viktória 5, Takács Zóra 3, Mózes Fanni 1, Barta Bianka 1, Forgács Edina 1.

A pápai együttes november 19-én 17:30-tól a szombathelyi Student Comfort SKFT-t fogadja

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!