1149 gól született


2019-11-12 14:11:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


1149 gól született főképe
Az első osztályban a Kan-Ászok, a másodosztályban a Nagygyimót SE sikerével ért véget a 2019.évi városi kispályás labdarúgó bajnokság.

Ahogy arról az idény során beszámoltunk, az első osztályban hét-, a másodikban nyolc csapat mérkőzött meg egymással hétről-hétre. Az első vonalban a végső győztes tízpontos előnnyel a Kan-Ászok gárdája lett, mely a csapatelsőség mellett a gólkirálynak járó különdíjat is bezsebelte, Pődör Szabolcs megvédve tavalyi címét, 43 találatot jegyzett. A képzeletbeli dobogóra a Spartacus '98 Gépkölcsönző FC és a Kiliáni Ördögök állhatott fel.

A bajnokság végeredménye:
1. Kan-Ászok 46 pont
2. Spartacus '98 Gépkölcsönző FC 36 pont
3. Kiliáni Ördögök 31 pont
4. Brigád 24 pont
5. Tókerti Betyárok 21 pont
6. Futrinka utca 13 pont
7. Combragyöngék-Presztízs 11 pont

A másodosztályban a Nagygyimót SE - hasonlóan a Kan-Ászokhoz - nagy előnnyel hódította el a bajnoknak járó serleget, kilenc ponttal lemaradva a második a K.L.B.K, harmadik a Kertváros lett. A dobogóról ugyan lecsúszott a Yanfeng együttese, ám díj nélkül így sem maradtak, hiszen a gólkirály közülük került ki, Kocsis Sándor 35 alkalommal vette be az ellenfél kapuját.

A másodosztály végeredménye:
1. Nagygyimót SE 37 pont
2. K.L.B.K. 28 pont
3. Kertváros 27 pont
4. Yanfeng 24 pont
5. SAC 19 pont
6. Concordia Trans 18 pont
7. Tökutolsó FC 9 pont
8. PIHA SC 4 pont

A két osztályban összesen 119 találkozót rendeztek, melyeken 1149 alkalommal rezdült meg a háló, ami meccsenkénti több mint 9 gólos átlagot jelent. A díjkiosztón a dobogósok érem, oklevél, serleg, a gólkirályok különdíjban részesültek, emellett a bajnokságba benevezett összes csapat labdát kapott ajándékba. A kispályás csapatok legközelebb a december 7-ei Mikulás kupán mérhetik össze tudásukat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!