Márton-napi vigadalom a Munkácsyban


2019-11-11 19:25:09  | cikk: Babos Petra  | 


Márton-napi vigadalom a Munkácsyban főképe
Második alkalommal szervezte meg a Pápai Német Nemzetiségi Önkormányzat a Márton-napi vigadalom című programját a Pápai Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi és Nyelvoktató Általános Iskolában.
Gőgösné Bakos Adél, a PVNNÖ elnökhelyettese elmondta, a Márton-napi műsorban a 1. N és 1. NN osztály tanulói működtek közre. A vidám bemutató után a tantermekben folytatódott a rendezvény kézműves foglalkozással, ahol libalámpásokat készítettek. A libalakoma után meggyújtották lámpásaikat, majd együtt az udvaron tettek felvonulást a szülőkkel közösen a gyerekek.
A német tagozatra járó gyerekek nagyon örültek az édességeknek

A Márton-napi program különlegessége volt, hogy az elsős német tagozatos kisdiákok megkapták a Schultüte édességcsomagjaikat, amelyet a nyolcadikosok adtak át a gyerekeknek, akik nagyon örültek a finomságoknak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!