Hatgólos döntetlen


2019-11-10 19:16:38  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: mte1904.hu  | 


Hatgólos döntetlen főképe
Három nyeretlen bajnoki után értékes ponttal tért haza Mosonmagyaróvárról a Perutz FC, mely 3-3-as döntetlent játszott az MTE sporttelepén.

A Perutz sorozatban három vereség után igyekezett ismét pontot, pontokat gyűjteni. Vendég szempontból jól kezdődött a mérkőzés, hiszen egy tizenhatoson belüli szabálytalanság után büntetőt rúghatott a Perutz, melyet Szabó Zsolt értékesített 0-1. A 39. percben egyenlített a vendéglátó, Mundi beadását Debreceni fejelte a hálóba 1-1. A 70. percben szerencsés góllal szerezte meg a vezetést az MTE, Czár szabadrúgása a felsőlécről Sziklási elé pattant, aki közelről a hálóba pofozta a labdát 2-1. Két perc sem telt el, és válaszolt a Pápa, egy bedobás után Császár 20 méterről lőtt nagy gólt az óvári kapuba 2-2. A 78. percben újabb bedobást végezhettek el a pápaiak, ami után Hanzl elé került a labda. A pápai 9-es egy igazítás után 22 méterről látványos bombagólt ragasztott a hazai kapuba 2-3. A harmadik Perutz találatra is volt válasza a Mosonmagyaróvárnak, három perccel Hanzl gólja után Veress ívelését Jasarevic közelről a hálóba fejelte, kialakítva a 3-3-as végeredményt.

Credobus Mosonmagyaróvár - Perutz FC 3-3 (1-1) Gsz.: Debreceni, Sziklási, Jasarevic ill. Szabó Zs., Császár, Hanzl

Lengyel Ferenc: A meccs összképe alapján reális a döntetlen, örülök, hogy sikerült a rossz sorozatunkat megszakítani. Nehéz mérkőzés volt, nem játszottunk túl jól, a pálya sem volt ideális, és az elmúlt hetek sikertelensége meglátszott a csapaton, idegesek voltak a játékosok. Ez a bravúros pontszerzés mindenesetre jó előjel az előttünk álló két hazai mérkőzés előtt.

Mosonmagyaróvár: Heinrich - Bohner, Sziklási, Debreceni, Vadász, Dobrovolszki, Darázs (Tamás, 92.), Czár, Jasarevic, Mundi (Veress, 79.), Szalka, megbízott vezetőedző: Varga László.

Perutz FC: Bánki - Farkas D. (Irmes, 46.), Császár, Dóczi, Böröczky (Vincze Á., 58.) - Zsirai, Nagy T., Kalász, Hanzl, Szilágyi A. - Szabó Zs. (Farkas B. 90.), Vezetőedző: Lengyel Ferenc.

A pápai alakulat a hatodik helyről várja következő tétmeccsét, november 17-én, vasárnap 13 órai kezdéssel a BKV Előre látogat Pápára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!