Felemás napot zárt a Bakonyerdő Pápa


2019-11-10 18:24:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Felemás napot zárt a Bakonyerdő Pápa főképe
A hét utolsó napján a Bakonyerdő Pápa felnőtt és ifjúsági kézilabda csapata is pályára lépett. A házigazdák Máriaújfalu együtteseit látták vendégül a Sportcsarnokban. Előbb a megyei bajnokság 4. fordulójában a felnőttek idei első hazai sikerüket szerették volna megszerezni, ugyanis korábban a Nemesvámos és az Ősi is elvitte a pontokat Pápáról. Kapcsándi Zsolt csapata ellentmondást nem tűrően kézilabdázott, a félidőben már 11 találattal vezetett, és ezt a különbséget meg is őrizte a lefújásig (38-27).

A pápai ifikre nehéz két félidő várt a 7. játéknapon a két hellyel előrébb jegyzett Máriaújfalu ellen. A vendégek végig vezettek a bajnokin, a Bakonyerdő két gólnál jobban nem tudta megközelíteni őket, végül hat góllal, 30-24-re nyertek a Vas megyeiek.

Kapcsándi Zsolt: Ami az ifiket illeti, nem vagyok elégedetlen, inkább kissé csalódott. A küzdéssel nem volt gond, technikailag azonban sok hibát vétettünk, mindent összevetve az ellenfél megérdemelten nyert. A felnőttekkel elégedett lehetek, végre kijött a fiúkból ami mindig bennük van, csak valami miatt nem nagyon jött ki az elmúlt bajnokikon. A héten átbeszéltük az elmúlt fordulókat, úgy gondolom ez is kellett a sikerhez. Végre minden csapatrész jól működött, a kapusteljesítmény és a védekezés mellett a támadások is hatékonyak voltak, külön kiemelném a szélső játékunkat. Igazi csapatsiker volt a mai.

A Bakonyerdő Pápára két idegenbeli mérkőzés vár a következő hetekben, előbb Tapolcán, majd Ajkán.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!