Gólyabál a Közgázban


2019-11-09 08:16:54  | cikk: Babos Petra  | 


Gólyabál a Közgázban főképe
A Pápai Szakképzési Centrum Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma az idei évben is megszervezte hagyományos Gólyabálját. A rendezvénynek a PSZC Acsády Ignác Szakképző Iskolája aulája adott otthont.
Sokan gyűltek össze a Gólyabálra

A szép számban megjelenteket Koppány Jánosné, a tagintézmény-vezetői feladatokkal megbízott tagintézmény-vezető helyettes köszöntötte, aki kiemelte: „Iskolánk hagyományos rendezvényei közé tartozik a Gólyabál, amelyet azért rendezünk, hogy ünnepélyes keretek között fogadjuk tiszteletbeli közgázosokká intézményünk legfiatalabb tanulóit. Ünnep ez elsősorban a fiataloknak, ünnep az iskolatársaknak, ünnep a szervezőknek, és ünnep az iskolavezetésnek is. Örömmel tölt el ugyanis ennyi boldog, izgalomtól pirosló arcot látni most, és örömteli volt azt a több hetes vidám, elégedett és többször feszített tempójú készülődést is látni, amely ezt a nagyívű eseményt megelőzte. Jó érzéssel tölt el, hogy a célunkat elértük, feledhetetlen emléket, nagyszerű élményt adunk, adtunk diákjainknak.” - mondta Koppány Jánosné.
Az igazgatói köszöntő után a kilencedikes lányok és párjaik mutatkoztak be, majd keringőztek. A koreográfiát készítette, a táncot betanította iskolatársuk, Bódi Kornél. A tánc után a lányokat egy szál rózsával és karkötővel lepték meg a fiúk. Ezeket a karkötőket diáktársuk, Nemes Virág az osztálytársaival készítette. Az est feledhetetlen pillanatait Németh Éva tanárnő örökítette meg. Az aulát ünnepi díszbe Glatzné Gyömörei Szilvia tanárnő elképzelése alapján öltöztették a diákok - tájékoztatta hírportálunkat Somogyi Katalin, a Diákönkormányzat munkáját segítő tanár.
A keringőzők számára tétje volt a produkciónak, hiszen a vendégek az interaktív szavazás és a zsűri szavazata alapján választották meg az est folyamán a Gólyabál szépe 2019 szépségverseny díjazottjait. A zsűri tagjai Tóth-Szalóky Zsanett tanárnő, Kerper Anna, a Diákönkormányzat elnöke, Magasy Gyula és Steinmacher Bálint tanárok voltak. A Gólyabál szépe 2019 verseny győztese Németh Szabina, a két udvarhölgy Tóth Petra és Haraszti Verita lett.
A díjakat és a virágokat Koppány Jánosné és Kerper Anna adták át, Szabina hajkoronájára pedig a tiarát a 2018-as Gólyabál szépe, Ballér Ramóna illesztette fel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!