Négy érem az országos kung-fu bajnokságon


2019-11-07 19:31:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Négy érem az országos kung-fu bajnokságon főképe
Három arany-és egy bronzérmet szereztek a Hét Csillag Egyesület versenyzői a Magyar Tradicionális Kung-fu és Wushu Szakszövetség országos bajnokságán.

Ismét Dunakeszi adott otthont az ob-nak, ahol a második forduló tétje a meghívásos magyar bajnokságon való részvétel volt. A pápai iskola öt versenyzővel, 11 versenyszámban képviseltette magát, az eredményekről Pintér Péter, az egyesület vezetője számolt be.

- Egy fárasztó, de eredményes verseny után vagyunk, melyen három kategóriában is első helyezést szereztünk. A szorgalmas nyári felkészülésnek is köszönhetőek ezek a mostani jó teljesítmények. Formagyakorlatban Horváth Gergőt emelném ki, aki rövidfegyver kategóriában harmadik, hosszúfegyverben negyedik illetve a csoportos formagyakorlatban Kiss Mátéval és Szabó Dáviddal első helyezettek lettek. Utóbbi sportolónk is remekül teljesített, Dávid az elmúlt hónapokban szemmel látható fejlődésen ment keresztül, jutalma a csoportos aranyérem mellett egy hatodik helyezés volt, Máté pedig hetedik lett.

Küzdelemben két pápai versenyzőnek szoríthattunk, Fülöp Tamás és Tóth Bálint egyaránt a felnőttek között indult.

- Tamás a 70 kilogrammosok között minden meccsét egyhangú pontozással hozta, ugyanígy szerepelt Bálint a 85 kilogrammosok mezőnyében, a kimagasló edzésmunka mindkettőjük számára meghozta a gyümölcsét.

Pintér Péter hozzátette az országos bajnokság két fordulójának eredményei alapján várják a meghívást a november 17-ei magyar bajnokságra, ahol várhatóan hat versenyző képviseli a pápai színeket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!