Nyílt nap a Közgázban


2019-11-06 21:59:15  | cikk: ha  | 


Nyílt nap a Közgázban főképe

A Pápai Szakképzési Centrum Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma nyílt napot szervezett a nyolcadikosok számára. Több mint 160 érdeklődő vett részt a programon. Koppány Jánosné tagintézmény-vezetői feladatokat ellátó tagintézmény-vezető helyettes elmondta, hogy a diákokat és szüleiket először egy tájékoztató várta, ahol megismerkedhettek az iskola kínálta lehetőségekkel, utána pedig tanórákon vehettek részt.

Rekordlétszámú érdeklődő volt a nyílt napon

Az intézményben közgazdaság ágazaton pénzügyi-számviteli ügyintézőket és vállalkozási-ügyviteli ügyintézőket képeznek. A közlekedés, szállítmányozás és logisztika ágazaton logisztikai technikusi képesítést szerezhetnek a most jelentkező tanulók. Az öt éves képzések lehetővé teszik, hogy a végzősök szakképzett munkaerőként helyezkedjenek el, de jó alapokat ad az iskola a szakirányú továbbtanuláshoz is. Nagy hangsúlyt kap a nyelvoktatás is, egyre több közgázos tesz nyelvvizsgát, mondta Koppány Jánosné.A Közgázba jelentkezőknek felvételi vizsgát nem kell tenniük, a diákokat általános iskolai eredményeik alapján rangsorolják.

Nyolc csoportra osztották az érdeklődőket, hogy mindenki minél több órán részt vehessen

Az érdeklődők többek közt matematika, informatika, gépírás, német, számvitel, jogi alapismeretek és raktározási gyakorlat órákon vehettek részt, s be is kapcsolódhattak a feladatmegoldásba. A Közgázban lesz még egy nyílt nap, november 20-án is várják az érdeklődő nyolcadikosokat.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!