Újabb nyerteseinknek adtuk át az ajándékot


2019-10-31 19:14:43  | cikk: HuHa  | 


Újabb nyerteseinknek adtuk át az ajándékot főképe
A véget ért 10 héten át tartó születésnapi nyereményjátékunk, ezen a héten még három nyertesnek adtuk át a jó válaszokért járó jutalmat. Jó érzés volt megtapasztalni, hogy játékosaink nagy lelkesedéssel küldték be helyesnek gondolt válaszaikat, a nyerteseknek pedig örömteli perceket szerezhettünk.
Máticsné P. Enikő csaknem minden héten részt vett játékunkban

Máticsné P. Enikő a Várkertfürdő támogatásával biztosított ajándékunkat vehette át, nyertesünk arról mesélt, hogy rendszeresen olvassa lapunkat, leginkább a közéleti híreket keresi hírportálunkon. Amióta rábukkant a játékról szóló hirdetésre, minden héten válaszolt a feltett kérdésre. Mint mondta, nem találta nehéznek a feladatokat, bár néha kicsit kutakodnia kellett.
Radics Jánosné már egy korábbi játékunkban is nyert

Hasonló derűvel fogadta nyereményét 9. heti nyertesünk, Radics Jánosné. A Pápai Hús Kft. üzletébe nyert vásárlási utalványt, amit örömmel fogadott, hiszen kedveli a húsgyár termékeit. A család kedvence az extra sonka, de mindenféle felvágottat szeretnek és szoktak vásárolni a Március 15. téri üzletben is - tudtuk meg.
-Szinte napi rendszerességgel olvasom a Pápa-ma hírportált, leginkább a Facebookon figyelem a megjelenő cikkeket. A város fejlődésével kapcsolatos írások érdekelnek legjobban, de figyelem például a programajánlatokat is.
Nyertesünk minden héten részt vett a játékban, s lám a szerencse egyszer csak mellé szegődött. Kérdéseinket ő sem találta nehéznek, de néha igényeltek egy kis utánajárást. Beszélgetésünkből az is kiderült, nem először nyert hírportálunk nyereményjátékán, hiszen évekkel ezelőtt, a fotórészleteket bemutató játékban is szerencséje volt.
Horváth Hajnalka "mindenevő" a Pápa-ma híreit tekintve

Tizedik heti játékunkat Horváth Hajnalka nyerte, ő is nagyon örült a nyereménynek, hiszen mint mondta, ritkán van szerencséje a nyereményjátékokban. A Pápai Hús Kft. által támogatott vásárlási utalvány volt a nyereménye, aminek külön is örült, mert szívesen fogyasztja családjával együtt a cég termékeit. Az utolsó heti játékunknál előbb arra gondolt, hogy megtippeli a helyes választ, aztán mégis úgy döntött, hogy megszámolja a születésnapunk óta megjelent cikkeket - mesélte mosolyogva. S ezzel nemcsak a helyes választ adta meg, de a szerencse ezúttal neki kedvezett. A Pápa-ma híreit tekintve „mindenevő”, naponta ellátogat hírportálunkra és átfutja az aktualitásokat.
-A sporttudósításokat éppúgy megnézem, mint a rendezvényekről, vagy a helyi politikáról szóló híreket - osztotta meg velünk olvasási szokásait.

A Pápa-ma szülinapi játéka tehát véget ért, köszönjük olvasóinknak, hogy nap mint nap velünk vannak, külön köszönet azoknak, akik játékunkban is részt vettek és gratulálunk nyerteseinknek. A játék fődíját - egy értékes okosórát - ma kisorsoltuk, azon olvasóink közül, akik minden héten játszottak velünk. A nyertest e-mailben értesítettük, az ajándék átadásáról hozzájárulása esetén hírt adunk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!